• Home
  • Blog
  • VERKOCHT Alfa Romeo Giulietta 170pk 1.4 Multiair Turbo 2011

VERKOCHT Alfa Romeo Giulietta 170pk 1.4 Multiair Turbo 2011

VERKOCHT Alfa Romeo Giulietta 170pk 1.4 Multiair Turbo 2011

Nu in de verkoop bij Automobielbedrijf Len Jansen: deze prachtige bianco Alfa Romeo Giulietta met zijn sterke 170 pk 1.4 Multiair Turbo motor. Deze giulietta is voorzien van fraaie 17 inch lichtmetalen velgen, zijskirts, een panoramadak, leder interieur, cruise control, navigatie met display op dashboard en blue&me bluetooth telefonie/usb/media. De giulietta is in oktober 2011 afgeleverd en heeft inmiddels 136.000km gereden, waarbij wij de laatste jaren het onderhoud hebben uitgevoerd. zie onze facebook pagina voor meer foto’s


Geef een reactie

We do not share your information with anyone else or publish your email. *Required fields.Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.