• Home
 • Blog
 • Weer een giulietta voorzien van een dubbele uitlaat

Weer een giulietta voorzien van een dubbele uitlaat

Weer een giulietta voorzien van een dubbele uitlaat

Giulietta QV voorzien van ragazzon dubbele einddemper met dikke tussenpijpReacties (4)

 • Marvin

  april 7th, 2016 at 01:06

  Wat kost een uitlaatsysteem voor giuelitta 1.4 van ragozone dubbel pijp heb ik nu ook maar geen sound vindt ik jammer misschien dat jullie Een oplossing hebben ik hoor graag van u met vriendelijke gr marvin

  • admin

   december 28th, 2016 at 12:35

   Hallo Marvin , excuses voor de late reactie, maar onze websitebouwer had een instelling verkeerd gedaan waardoor ik nooit berichten binnen kreeg, sinds vandaag is de site geupdate en nu zie ik de vraag pas.
   Gr LenJansen

 • Danillo

  juni 25th, 2016 at 13:57

  Ik ben zelf ook opzoek naar een dubelle uitlaat voor mn giulietta 1.6 jtdm kunt u mij hierover informeren serieuze intresse!

  • admin

   juni 26th, 2016 at 18:33

   Hallo dubbele uitlaat voor de 1.6 kan uiteraard ook en kost 575.
   Gr Len Jansen

Geef een reactie

We do not share your information with anyone else or publish your email. *Required fields.Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.